NO-GI

NO-GI

Grappling, submission wrestling eller Nogi er utviklet fra BJJ og er det samme, men uten GI(No-Gi). Her blir det annerledes, med tanke på at en ikke kan holde fast eller utnytte GI’en mot motstanderen eller mot en selv.

Til tross for ulikheter, grunnet GI’en, har grappling og BJJ lik kampform. I kamp kanman vinne på poeng ut i fra dominansen av posisjoner, eller å avslutte med en submission, som gjør at motstanderen blir tvunget til å «tappe», som er å klappe enten på bakken eller på motstanderen. Dette er et signal om at en overgir seg.

det samme som BJJ - men uten GI

PERFEKT SOM SELVFORSVAR

Ved denne kampformen blir det mer bevegelse og bryteteknikker enn ved GI. Kampene foregår også ofte i et litt raskere tempo, siden det ikke alltid er så lett å holde eller bli holdt fast ved hjelp kimonoen.

Denne arten er anerkjent for sin effektivitet ved å uskadeliggjøre angripere ved humane, kontrollerte teknikker, uten å gjøre unødvendig skade. Perfekt som selvforsvar for alle, som blir mer og mer populært i forskjellige selvforsvarssystemer, og omtalt som den beste metoden. Folk som trener BJJ konkurrerer oftest i denne formen i tillegg. I MMA blir alle bakketeknikker hentet fra denne formen.

Ønsker du en livsstilsendring? en sterkere kropp? å lære deg crossfit? å lære deg kampsport? å bli en einherjer?

Som Haugesunds første crossfit- og kampsportsenter med mange ulike arter og stor timeplan, ønsker Herjer å ta kampsport og crossfit videre til neste nivå. Vi vil sette treningsformene mer i fokus, både for de som kommer rett ifra sofan og aldri har trent før, og for de som vil satse på arten i sitt hjerte.

Kom innom og prøv en gratis time

Du trenger ingen avtale. Er det noe du lurer på så ta kontakt.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.