CROSSFIT
KIDS

CrossFit Kids

Vi vet det å kombinere trening og familie kan være utfordrende, så nå vil vi gi deg muligheten til å ta med deg barna på trening. Nå tilbyr Herjer Athletic CrossFit + Kids. Her vil trenerne tilpasse en crossfitøkt som er gøy og gir utbytte for både store og små timene foregår hver lørdag kl 09:00.

Vi ønsker å utvide tilbudet når deltagelse på timen vokser.

NB: Du må ha Herjer Athletic medlemskap for å delta på timen med barna.

Nær dagligdagse bevegelser

STYRKE OG KONDISJON

Mange av oss husker sikkert sirkeltrening fra gymtimene på skolen, og CrossFit er ikke så fryktelig langt unna dette. Du trener både styrke og kondisjon med utøvelser som ligger så nær dagligdagse bevegelser som mulig. CrossFit er funksjonell trening der det fokuseres på styrke og kondisjon, alt utført sammen i gruppe.

Øvelsene har utgangspunkt i elementer fra vektløfting, spensttrening, styrkeløft, turn, kettlebels, trening ved hjelp av egen kroppsvekt, strongman og mange andre øvelser.

CrossFit har for mange blitt en livsstil. Treningen innbyr til et hyggelig miljø, der fokuset på helse og velvære står høyt, samtidig som det fokuseres på å ha det gøy sammen! Øvelsene utføres ved å heie hverandre fram, som en del av en velfungerende enhet.

Ønsker du en livsstilsendring? en sterkere kropp? å lære deg crossfit? å lære deg kampsport? å bli en einherjer?

Som Haugesunds første crossfit- og kampsportsenter med mange ulike arter og stor timeplan, ønsker Herjer å ta kampsport og crossfit videre til neste nivå. Vi vil sette treningsformene mer i fokus, både for de som kommer rett ifra sofan og aldri har trent før, og for de som vil satse på arten i sitt hjerte.

Kom innom og prøv en gratis time

Du trenger ingen avtale. Er det noe du lurer på så ta kontakt.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.