BJJ

BJJ - Brazilian Jiu Jitsu

BJJ er en kampsport som fokuserer på grep og kamp på bakken, iført en uniform kalt «GI» eller «Kimono». Fargene på beltet varierer ut i fra hvilken grad, ferdighet, erfaring og rang utøveren har. BJJs graderingsmetoder er ikke som andre tradisjonelle kampsporter.

fokuserer på grep og kamp på bakken

MED «GI» ELLER «KIMONO»

Her må det vises forståelse, mestring, engasjement, prestasjoner og ferdigheter på trening og i konkurranser, noe som gjør at det ofte tarflere år å stige i beltegrad. Dette gjøres ved å ta motstanderen kontrollert i bakken, og bruke såkalte «submissions» som leddlåser og kvelningsteknikker for å nedkjempe motstanderen. BJJ blir kalt menneskesjakk på grunn av den unike kampstilen som setter en ut av spill ved bruk av de effektive teknikkene.

BJJ er også det som startet MMA, ved å utfordre andre kampsportarter, om hvilke som var best. Dette utviklet seg videre til at folk trente  forskjellig og dannet en blanding, og endte opp som MMA.

Ønsker du en livsstilsendring? en sterkere kropp? å lære deg crossfit? å lære deg kampsport? å bli en einherjer?

Som Haugesunds første crossfit- og kampsportsenter med mange ulike arter og stor timeplan, ønsker Herjer å ta kampsport og crossfit videre til neste nivå. Vi vil sette treningsformene mer i fokus, både for de som kommer rett ifra sofan og aldri har trent før, og for de som vil satse på arten i sitt hjerte.

Kom innom og prøv en gratis time

Du trenger ingen avtale. Er det noe du lurer på så ta kontakt.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.