BOKSING

Boksing

Boksing er en av verdens eldste og best dokumenterte kampsportarter. I dag finnes både amatørboksing og proffboksing. I boksing brukes bare nevene i kamp, da spark og andre brytetak ikke er tillat. Boksing blir da den mest velutviklede kampsporten innen slagteknikker. Det blir sammensatt slagkombinasjoner, kontringer, finter og av godt fotarbeid. Disse kombinasjonene er nøkkelen til effektiv bevegelse for å kunne få mye kraft og hurtighet i slagene sine.

Krever enorm styrke

I HELE KROPPEN

De fleste tror at boksere er sterkest i overkroppen, men det krever enorm styrke i hele kroppen, med tanke på at kraften kommer opp fra bena, videreføres til hofte og til slutt ut i slaget. Kraften kommer av rotasjon, og ved hjelp av vektoverføringen i fotarbeid.

Slag kan også brukes for å skape reaksjon hos motstanderen, for å finne åpninger for teknikker som takedowns, samt muligheten for bruk av knær, albuer og spark.

Ønsker du en livsstilsendring? en sterkere kropp? å lære deg crossfit? å lære deg kampsport? å bli en einherjer?

Som Haugesunds første crossfit- og kampsportsenter med mange ulike arter og stor timeplan, ønsker Herjer å ta kampsport og crossfit videre til neste nivå. Vi vil sette treningsformene mer i fokus, både for de som kommer rett ifra sofan og aldri har trent før, og for de som vil satse på arten i sitt hjerte.

Kom innom og prøv en gratis time

Du trenger ingen avtale. Er det noe du lurer på så ta kontakt.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.